ΙΕΦΑΙ

Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Φυσιολογίας & Άσκησης στην Ιατρική

Ελληνικά

23-25 Σεπτεμβρίου 2022, Συνέδριο "Ημέρες Φυσιολογίας στη Μάνη" - Βαθύ, Μάνη

To Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη «Μοριακή & Εφαρμοσμένη Φυσιολογία», Ιατρική Σχολή, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Φυσιολογίας (ΕΕΦ), Ιατρικής Σχολής, ΕΚΠΑ, του Ινστιτούτου Εφαρμοσμένης Φυσιολογίας και Άσκησης στην Ιατρική (ΙΕΦΑΙ) και του Ιατρικού Συλλόγου Λακωνίας, διοργανώνει το 3ήμερο πολυθεματικό Συνέδριο «ΗΜΕΡΕΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗ ΜΑΝΗ» με συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων όλων των επιστημονικών πεδίων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οργανωτική Επιτροπή:
Α. Μαριόλης, Μ. Κουτσιλιέρης, Μ. Σιμοπούλου


Το Πρόγραμμα του Συνεδρίου, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει:

Τελετή έναρξης:
Χαιρετισμοί και βραβεύσεις 1. Των πρώτων 10 στις πανελλήνιες εξετάσεις του 2021 για την εισαγωγή στην Ιατρική, ΕΚΠΑ και 2. Των αριστευσάντων με επίδοση 9 η 10 και στα τρία εξάμηνα στη Φυσιολογία 2ετών φοιτητών της Ιατρικής, Οδοντιατρικής και Φαρμακευτικής, ΕΚΠΑ.

Αριστείο Διδασκαλίας εις μνήμην του «Ιωάννη Τερροβίτη» του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Μοριακή & Εφαρμοσμένη Φυσιολογίας» στον Αν. Καθηγητή Σωκράτη Παπαγεωργίου, ιατρό-νευρολόγο, ΕΚΠΑ.


Απονομή του Μεταλλίου Αριστείας « Γ. Κοτζιάς» της Ελληνικής Εταιρείας Φυσιολογίας» για το 2022 στον Καθηγητή Βασίλη Πάχνη,, UK.

Στρογγυλό Τραπέζι: Προεδρείο καθηγητές; Γ. Βαιόπουλος (ΕΚΠΑ), Χ. Γώγος, Παν. Πατρών και Γ. Κολιός, ΔΠΘ.
Εξαιρετικές ομιλίες από τους; Χ. Κίττα, Δ. Βλαχάκο και Κ. Παληκαρά.

Στρογγυλό Τραπέζι «Θεραπευτική Άσκηση με προεδρείο τους καθηγητές Χριστίνα Ευαγγελινού και Μ. Κουτσιλιέρη και ομιλητές τους Γ. Δημητριάδη, Σ. Παπαγεωργίου, Μ. Μαριδάκη και Α. Φιλίππου.

Στρογγυλό Τραπέζι: Κλινική εμβρυολογία-προεμφυτευτικός έλεγχος και προεμφυτευτική γενετική.

Επίσκεψη γευσιγνωσίας στο κτήμα Θεοδωρικάκου.

Αγωνιστικός Δόλιχος Δρόμος 50 σταδίων ΙΣΣΩΡΙΑ ΑΡΤΕΜΙΣ 2022