ΙΕΦΑΙ

Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Φυσιολογίας & Άσκησης στην Ιατρική

Ελληνικά

1-3 Οκτωβρίου 2021 - ΗΜΕΡΕΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗ ΜΑΝΗ 2021

To Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη «Μοριακή & Εφαρμοσμένη Φυσιολογία», Ιατρική Σχολή, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Φυσιολογίας (ΕΕΦ), Ιατρικής Σχολής, ΕΚΠΑ, Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας (ΕΠΕ) και τη συμμετοχή του Ινστιτούτου Εφαρμοσμένης Φυσιολογίας και Άσκησης στην Ιατρική και του Ινστιτούτου "Όμοιοι της Μάνης" διοργανώνει το 3ήμερο πολυθεματικό Συνέδριο «ΗΜΕΡΕΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗ ΜΑΝΗ» με συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων όλων των επιστημονικών πεδίων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δείτε εδώ το προσωρινό πρόγραμμα του συνεδρίου

ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΕΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗ ΜΑΝΗ 2021



Παρακολουθήστε ζωντανά το συνέδριο μέσω YouTube επιλέγοντας τον σύνδεσμο της ημέρας που σας ενδιαφέρει:

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021 ώρα έναρξης 18.00 
https://youtu.be/4NsQbrXRFBU

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021 ώρα έναρξης 10.00 
https://youtu.be/12XB97Fdh1U 


 




ΙΣΣΩΡΙΑ ΑΡΤΕΜΙΣ 2021
Oι εργασίες του συνεδρίου των Ημερών Φυσιολογίας 2021
ολοκληρώνονται με τον «Αγωνιστικό Δόλιχο Δρόμο - Ισσωρία Άρτεμις» που περιλαμβάνει μια διαδρομή 50 σταδίων (9.613,5 μέτρων) ανάμεσα στους λιμένες Σκουταρίου και Κότρωνα στο Δήμο Ανατολικής Μάνης, Λακωνία για την Κυριακή, 3 Οκτωβρίου 2021 και ώρα έναρξης 09.00. Ένας αγώνας δρόμου δίπλα στη θάλασσα συνδεδεμένος με την ιστορία της περιοχής.

Διαβάστε την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ του αγώνα.

Εγγραφές
ΕΔΩ

 


 
Τόσο κατά τη διάρκεια του συνεδρίου όσο και για την διεξαγωγή του αγώνα θα τηρηθούν αυστηρά τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση της πανδημίας κατά του Covid-19.