ΙΕΦΑΙ

Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Φυσιολογίας & Άσκησης στην Ιατρική

Ελληνικά

1-3 Ιουλίου 2021, 48ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού & Σακχαρώδη Διαβήτη - Ζάππειο Μέγαρο, Αθήνα

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το ΔΣ της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας – Πανελλήνιας Ένωσης Ενδοκρινολόγων (ΕΕΕ-ΠΕΕ) σας προσκαλεί με ιδιαίτερη χαρά στο 48ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού και Σακχαρώδη Διαβήτη που θα πραγματοποιηθεί ως υβριδικό συνέδριο 1-3 Ιουλίου 2021 στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα. Το συνέδριο θα είναι με φυσική παρακολούθηση τηρώντας όλα τα ισχύοντα πρωτόκολλα δίνοντας παράλληλα την δυνατότητα σε όσους συναδέλφους επιθυμούν να το παρακολουθήσουν εξ’ αποστάσεως διαδικτυακά.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης και ενημέρωσης, το συνέδριο περιλαμβάνει διαλέξεις, συμπόσια, συναντήσεις με τον ειδικό (meet the expert), παρουσίαση προφορικών ανακοινώσεων και ηλεκτρονικά αναρτημένες ανακοινώσεις (e-posters) καθώς και δορυφορικά συμπόσια και δορυφορικές διαλέξεις.

Θέματα του Συνεδρίου θα αναπτυχθούν από διακεκριμένους Έλληνες και ξένους επιστήμονες διεθνούς εμβέλειας με βαθιά γνώση του αντικειμένου τους. Στα συμπόσια θα συμμετέχουν και συνάδελφοι άλλων ειδικοτήτων αποδεικνύοντας έτσι την εξωστρέφεια της Εταιρείας για συνεργασίες, με γνώμονα πάντα το όφελος για τους γιατρούς και τους ασθενείς.

Η Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία – Πανελλήνια Ένωση Ενδοκρινολόγων δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο ρόλο που διαδραματίζει ο Ενδοκρινολόγος στην αντιμετώπιση σοβαρών παθήσεων, οι οποίες στις μέρες μας πλήττουν τεράστιο αριθμό ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο, όπως ο Σακχαρώδης Διαβήτης, οι παθήσεις του Θυρεοειδούς και τα Μεταβολικά Νοσήματα. Θα συζητηθούν τα νεότερα δεδομένα και θα παρουσιαστούν σύγχρονες θεραπείες, σημαντικές διαγνωστικές και θεραπευτικές προσεγγίσεις και άλλα θέματα που μας απασχολούν.

Προσδίνουμε και φέτος ιδιαίτερη βαρύτητα στη συνέχιση του ανοίγματος προς τους νεότερους ενδοκρινολόγους με την παρουσίαση των ερευνητικών δραστηριοτήτων τους και την ενεργό συμμετοχή στο πρόγραμμα του συνεδρίου. Το ίδιο σημαντική θεωρούμε και την επιβράβευση ιστορικών μορφών της Εταιρείας μας με συμπόσια σχετικά με την επιστημονική τους ιστορία.

Ελπίζοντας ότι φέτος θα μπορέσουμε να ανταμώσουμε από κοντά και δεν θα είμαστε και πάλι απομονωμένοι πίσω από τον υπολογιστή μας, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε ενεργά στο συνέδριο.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Για την Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία – Πανελλήνια Ένωση Ενδοκρινολόγων
(ως προσωρινή Διοίκηση δυνάμει της από 22.10.20 ΠΔ)

H Πρόεδρος
Ανδρομάχη Βρυωνίδου-Μπομποτά


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου ΕΔΩ