ΙΕΦΑΙ

Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Φυσιολογίας & Άσκησης στην Ιατρική

Ελληνικά

23 Σεπτεμβρίου 2019, Σακχαρώδης Διαβήτης: Ο γλυκός μας σύντροφος - Σεμινάριο Ε.Π.Ι.Ψ.Υ.

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 | Ε.Π.Ι.Ψ.Υ. Σωρανού του Εφεσίου 2, Παπάγου

19:30 – 19.45
Άσκηση στον σακχαρώδη διαβήτη: σημαντική βοήθεια αρκεί να γίνεται σωστά

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΤΣΙΛΙΕΡΗΣ, Ενδοκρινολόγος, Καθηγητής Πειραματικής Φυσιολογίας και Διευθυντής Τομέα Βασικών Ιατρικών Επιστημών, Ιατρική Σχολή, ΕΚΠΑ
 

Ευχαριστήρια επιστολή προς το Διευθυντή του Εργαστηρίου Φυσιολογίας καθηγητή κ. Μιχάλη Κουτσιλιέρη

Εκ μέρους του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας, Νευροεπιστημών και Ιατρικής Ακριβείας "Κώστας Στεφανής" Πανεπιστημίου Αθηνών και της HΥGIEIA Scientific Research and Educational Cluster, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την άψογη συνεργασία στην πραγματοποίηση του Διαδραστικού Σεμιναρίου «Σακχαρώδης Διαβήτης: ο γλυκός μας σύντροφος» της 23ης Σεπτεμβρίου 2019, στο Ε.Π.Ι.Ψ.Υ.

Το Διαδραστικό Σεμινάριο Σακχαρώδη Διαβήτη αποτελεί το εφαλτήριο για την εγκαθίδρυση των πρότυπων και καινοτόμων Μονάδων Μεταβολισμού, Θεραπευτικής Άσκησης, Ψυχικής Υγείας και Ανακουφιστικής Αγωγής, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και το Υπουργείο Υγείας.

Η συμπαράσταση και η βοήθειά σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας, συμβάλλοντας στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου σχετικά με το Σακχαρώδη Διαβήτη.

Αναγνωρίζοντας τη σημαντική σας προσφορά και ευελπιστώντας και σε μελλοντική στήριξή σας, σας ευχόμαστε κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία.

Μετά τιμής,

Για το ΕΠΙΨΥ-ΥΓΙΕΙΑ Πανεπιστήμιο Αθηνών,

Δρ. Έλενα Λαζαρίδη, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών

Ευστράτιος Πατσούρης
Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας, Νευροεπιστημών και Ιατρικής Ακριβείας "Κώστας Στεφανής" Πανεπιστημίου Αθηνών

Μάνος Βελάνης
Διευθυντής Επιχειρησιακής Ανάπτυξης


Δείτε το πρόγραμμα του σεμιναρίου