ΙΕΦΑΙ

Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Φυσιολογίας & Άσκησης στην Ιατρική

Ελληνικά

18 Οκτωβρίου 2019, 18η Ετήσια Εκδήλωση «ΤΕΧΝΗΣ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ» “ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ 2019”.- Ολυμπιακό Ακίνητο «TΑEKWONDO», Παλαιό Φάληρο

O Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών (Σ.Ε.Ο.), η Πανελλήνια Επιστημονική Φιλογυμναστική Εταιρεία (Π.Ε.Φ.Ε.), ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης ΕλλΆδος (Σ.Π.Α.Κ.Ε), ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων (ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ.), το Ινστιτούτο Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου (Ι.Δ.Ε.Α.Δ.) και ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής (Σ.Ι.Γ.Α.) συνδιοργανώνουν τη 18η Ετήσια Εκδήλωση «ΤΕΧΝΗΣ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ» “ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ 2019”.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, απονέμονται τιμητικές διακρίσεις σε σημαντικές προσωπικότητες και οργανισμούς της Πολιτιστικής, Αθλητικής, Επιστημονικής και Κοινωνικής Ζωής της χώρας μας για την προσφορά τους σε κάποιον από αυτούς τους τομείς.

Τα Διοικητικό Συμβούλια των ανωτέρω οργανισμών με ομόφωνη απόφαση, την οποία έλαβαν σε κοινή τους συνεδρίαση, σχετικά με τα φυσικά πρόσωπα και τους Οργανισμούς οι οποίοι θα βραβευθούν, συμπεριέλαβαν τον καθηγητή Ιατρικής κ. Μιχάλη Κουτσιλιέρη στα φυσικά πρόσωπα τα οποία θα τιμηθούν, για την προσφορά του στην Επιστήμη και την Ελληνική Κοινωνία.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Ολυμπιακό Ακίνητο του «TΑEKWONDO» στο Παλαιό Φάληρο, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 18.00.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - "ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ 2019".

Για την προσφορά του στην Επιστήμη και την Ελληνική Κοινωνία τιμήθηκε ο Πρόεδρος των «ΟΜΟΙΩΝ της ΜΑΝΗΣ» καθηγητής Ιατρικής ΕΚΠΑ κος. Μιχάλης Κουτσιλιέρης στα πλαίσια της 18ης Ετήσιας Εκδήλωσης «ΤΕΧΝΗΣ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ» “ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ 2019”.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Ακίνητο του «TΑEKWONDO» στο Παλαιό Φάληρο, σήμερα Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 και συνδιοργανώθηκε από το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών (Σ.Ε.Ο.), την Πανελλήνια Επιστημονική Φιλογυμναστική Εταιρεία (Π.Ε.Φ.Ε.), το Σύλλογο Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης ΕλλΆδος (Σ.Π.Α.Κ.Ε), τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Γυμναστηρίων (ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ.), το Ινστιτούτο Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου (Ι.Δ.Ε.Α.Δ.) και το Σύλλογο Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής (Σ.Ι.Γ.Α.) και η βράβευση ήταν ομόφωνη απόφαση των ανωτέρω οργανισμών, την οποία έλαβαν σε κοινή τους συνεδρίαση, σχετικά με τα φυσικά πρόσωπα και τους Οργανισμούς οι οποίοι θα βραβευθούν.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες τα προηγούμενα χρόνια περιλαμβάνονται: οι Πρόεδροι της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και Προκόπης Παυλόπουλος, οι καθηγητές Παύλος Τούτουζας, Χριστόδουλος Στεφανάδης, Δημήτρης Κρεμαστινός, οι συνθέτες Μίμης Πλέσσας, Γιάννης Σπανός, Μάριος Τόκας, ο σκηνοθέτης Νίκος Κούνδουρος, οι ηθοποιοί Άννα Συνοδινού, Κώστας Καζάκος, δημοσιογράφοι, ολυμπιονίκες αλλά και ιδρύματα όπως το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο και Εθνικό Κέντρο Μεταμοσχεύσεων.

Εκ του Δοικητικού Συμβουλίου των «ΟΜΟΙΩΝ της ΜΑΝΗΣ»