ΙΕΦΑΙ

Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Φυσιολογίας & Άσκησης στην Ιατρική

Ελληνικά

19-21 Οκτωβρίου 2018, 8ο Συνέδριο Βιοχημείας και Φυσιολογίας της Άσκησης - Capsis Hotel, Θεσσαλονίκη

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Βιοχημείας και Φυσιολογίας της Άσκησης (www.eevfa.gr), έχω τη μεγάλη χαρά και τιμή να σας προσκαλέσω στο 8ο Συνέδριο Βιοχημείας και Φυσιολογίας της Άσκησης. Το ετήσιο Συνέδριό μας αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση μιας πολύ δυναμικής επιστημονικής Εταιρείας, που συγκεντρώνει στους κόλπους της κορυφαίους Έλληνες επιστήμονες από τους χώρους της βιοχημείας και φυσιολογίας της άσκησης, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.  
Σας καλούμε, επομένως, να υποβάλετε τις εργασίες σας, να διεκδικήσετε τα βραβεία που έχουμε αθλοθετήσει, να παρακολουθήσετε τις συνεδρίες και τα φροντιστήρια και να εκμεταλλευτείτε τις πάμπολλες ευκαιρίες δικτύωσης που θα σας δοθούν.

Βασίλης Μούγιος
Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής

Στο πλαίσιο του συνεδρίου βραβεύτηκε η εργασία της κ. Α. Παπαδοπετράκη, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με μέλη του Εργαστηρίου Φυσιολογίας της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ και του ΙΕΦΑΙ, με τίτλο:

Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΚΡΙΝΩΜΑΤΟΣ ΚΑΡΔΙΟΜΥΟΒΛΑΣΤΩΝ, ΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ, ΣΕ ΚΑΡΔΙΟΜΥΟΒΛΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΒΛΑΒΗ ΛΟΓΩ ΥΠΟΞΙΑΣ/ΕΠΑΝΑΟΞΥΓΟΝΩΣΗΣ
Α. Παπαδοπετράκη, Α. Μουστόγιαννης, Ε. Ζεβόλης, Α. Χατζηγεωργίου, Μ. Κουτσιλιέρης, Α. Φιλίππου


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΔΩ