ΙΕΦΑΙ

Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Φυσιολογίας & Άσκησης στην Ιατρική

Ελληνικά

24 Ιανουαρίου 2021, “Ενδυναμώνοντας τις γέφυρες ανάμεσα στα Ελληνικά Πανεπιστήμια και τον Ελληνισμό της Διασποράς” - Διαδικτυακή ημερίδα

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 14:30

Mε αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εκπαίδευσης και τη συμπλήρωση διακοσίων χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης του 1821, η Γενική Γραμματεία Ανώτατης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών, διοργανώνουν διαδικτυακή ημερίδα.

Η ημερίδα θα αποτελέσει μια ευκαιρία για την ανάδειξη και προβολή των δραστηριοτήτων των ελληνικών πανεπιστημίων στην εκπαίδευση, την έρευνα και την καινοτομία, ενώ ταυτόχρονα φιλοδοξεί να ενισχύσει τη διασύνδεση των ομογενών με το εγχείρημα, τόσο ως ωφελούμενων, όσο και ως πρεσβευτών στα ακροατήρια των χωρών που κατοικούν.

Εκπρόσωποι της κυβέρνησης και των πανεπιστημίων, επιφανείς Έλληνες της Διασποράς που είναι απόφοιτοι ελληνικών πανεπιστημίων, καθώς και εκπρόσωποι ομογενειακών οργανώσεων, θα παρουσιάσουν τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που ανοίγονται για τους απόδημους Έλληνες στον τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Ελλάδα. 
 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ελληνική γλώσσα.


Πατήστε για το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ


Παρακολουθείστε την εισήγηση του Προέδρου του ΙΚΥ, Προέδρου του ΙΕΦΑΙ, καθηγητή Ιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μιχάλη Κουτσιλιέρη στη διαδικτυακή ημερίδα   ΕΔΩ

Δείτε ολόκληρο το βίντεο από την εκδήλωση  ΕΔΩ