ΙΕΦΑΙ

Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Φυσιολογίας & Άσκησης στην Ιατρική

Ελληνικά

30 Οκτωβρίου - 2 Νοεμβρίου 2019, 22ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ - DIVANI CARAVEL, Αθήνα

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Με το βλέμμα πάντα στραμμένο στις ανάγκες του σύγχρονου Έλληνα ιατρού, η Ελληνική Εταιρεία Εσωτερικής Παθολογίας (Ε.Ε.Ε.Π.) συνεχίζει κι εφέτος την τριαντακονταετή και πλέον επιστημονική πορεία της με τη διοργάνωση των Πανελλήνιων Εκπαιδευτικών Ημερίδων Παθολογίας, που πραγματοποιούνται στις 30 Οκτωβρίου-2 Νοεμβρίου 2019 στην Αθήνα.

Σήμερα ο κόσμος της ιατρικής και της Παθολογίας αλλάζει με γρηγορότερο ρυθμό από ποτέ άλλοτε. Ο θεράπων ιατρός αντιμετωπίζει συνεχώς αυξανόμενες προκλήσεις στη διάγνωση και τη θεραπεία και πρέπει να παρακολουθεί τις εξελίξεις. Η Ε.Ε.Ε.Π. από τις πλέον ιστορικές και σημαντικές ιατρικές εταιρείες, καθώς από το 1987 είναι η επιστημονική εταιρεία με σταθερή και συνεπή επιστημονική, εκπαιδευτική και επιμορφωτική παρουσία, προς όφελος των συναδέλφων παθολόγων και της ιατρικής κοινότητας γενικότερα. Η Ε.Ε.Ε.Π. έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία 21 Πανελλήνια συνέδρια, 1 Ευρωπαϊκό συνέδριο και μεγάλο αριθμό διημερίδων σε όλη την Ελλάδα. Το πρόγραμμα της φετινής εκδήλωσης είναι σχεδιασμένο από κλινικούς γιατρούς και επικεντρώνεται στις σύγχρονες προσεγγίσεις και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε και στους καλύτερους τρόπους εφαρμογής αυτών των προσεγγίσεων στην καθημερινή κλινική πρακτική.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι εξειδικευμένοι στα θέματά τους διακεκριμένοι επιστήμονες θα παρουσιάσουν με τον πλέον εμπεριστατωμένο τρόπο όλες τις νεότερες εξελίξεις στην Παθολογία, μεταλαμπαδεύοντας, έτσι, τις πολύτιμες γνώσεις τους στους νεότερους ιατρούς.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ε.Ε.Π. είναι πεποίθησή μας ότι θα ανταποκριθείτε άμεσα στην πρόσκλησή μας για συμμετοχή σε αυτή την προσπάθεια, η οποία θα εμπλουτίσει τις γνώσεις μας και θα ανοίξει νέους δρόμους στην καθημερινή κλινική μας πρακτική.

Με φιλικούς και συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Καθηγητής Παθολογίας Ν. Τεντολούρης
Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εσωτερικής Παθολογίας
και της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019
20:00 - 21:00 Στρογγυλό τραπέζι 
Η θέση της θεραπευτικής άσκησης στην εποχή της ιατρικής ακρίβειας

Πρόεδρος: Γ. Δημητριάδης
Εισηγητής: Μ. Κουτσιλιέρης













ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ