ΙΕΦΑΙ

Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Φυσιολογίας & Άσκησης στην Ιατρική

Ελληνικά

15 Ιουνίου 2022, Κύκλος Διαδικτυακών Διαλέξεων ΙΕΦΑΙ 2022: "Ύπνος και διατροφή στην εποχή της οθόνης"

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του Ινστιτούτου Εφαρμοσμένης Φυσιολογίας και Άσκησης στην Ιατρική, ομ. Καθηγητής Iατρικής κ. Μιχάλης Κουτσιλιέρης σας προσκαλεί την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 και ώρα 17.00 να παρακαλουθήσετε τη διάλεξη της κας Ιωάννας Αδαμίδου ΜS, RD Διαιτολόγου - Διατροφολόγου &  Βιολόγου με θέμα "Ύπνος και διατροφή στην εποχή της οθόνης". Η κα.  Αδαμίδου είναι Επιστημονική Συνεργάτης της Βιοκλινικής Θεσσαλονίκης  και υπεύθυνη του Bioiatriki+Nutrition.
Θα ακολουθήσει συζήτηση και η ομιλήτρια θα απαντήσει σε ερωτήσεις των  συμμετεχόντων.

Συντονίζουν ο ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής κ. Μιχάλης Κουτσιλιέρης και  ο αναπληρωτής Καθηγητής Πειραματικής Φυσιολογίας κ. Αναστάσιος Φιλίππου.

Mπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν τη διάλεξη από κινητό σας ή τον  προσωπικό σας υπολογιστή μέσω της πλατφόρμας WEBEX στο σύνδεσμο: https://uoa.webex.com/uoa/j.php?MTID=m89ee80caa426b51f5d101c4f26231a44  ενώ θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όσους/ες το ζητήσουν.

Ο κύκλος διαδικτυακών διαλέξεων για το 2022 αποτελεί μία πρωτοβουλία  του ΙΕΦΑΙ με τη στήριξη του Εργαστηρίου Φυσιολογίας της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ.

Με την ομιλία αυτή ολοκληρώθηκε ο κύκλος διαλέξεων ΙΕΦΑΙ για το ακαδημαικό έτος 2021-22.

Παρακολουθείστε τη βιντεοσκοπημένη εκδήλωση ΕΔΩ