ΙΕΦΑΙ

Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Φυσιολογίας & Άσκησης στην Ιατρική

Ελληνικά

18-21 Μαΐου 2022, 20° Πανελλήνιο Διαβητολογικό Συνέδριο - Divani Caravel, Αθήνα

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,
Η Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία (ΕΔΕ), από το 1975, προάγει τη συνεχιζόμενη επιμόρφωση και συμβάλλει σημαντικά στη διά βίου εκπαίδευση των λειτουργών υγείας, παραμένοντας ο συνδετικός κρίκος όσων έχουν ενδιαφέρον για τον Σακχαρώδη Διαβήτη. Συνεχίζοντας την παράδοση, διοργανώνει φέτος το 20ο Πανελλήνιο Διαβητολογικό Συνέδριο, την κορυφαία επιστημονική εκδήλωση της Εταιρείας μας, το οποίο θα διεξαχθεί υβριδικά, με φυσική παρουσία αλλά και με δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης.
Το Συνέδριο απευθύνεται σε όλους τους λειτουργούς υγείας που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Σακχαρώδη Διαβήτη.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία του Συνεδρίου είναι η μεγάλη συμμετοχή των λειτουργών υγείας, με σκοπό τον εμπλουτισμό των επιστημονικών τους γνώσεων και τη βελτίωση της καθημερινής κλινικής πρακτικής.
Σας προσκαλούμε να το παρακολουθήσετε, στις 18-21 Μαΐου 2022, με φυσική παρουσία στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, υποσχόμαστε ένα ελεύθερο Covid-19 Συνέδριο, σύμφωνα με τα υγειονομικά μέτρα που θα ισχύουν, αλλά και με δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης, ευελπιστώντας να ευοδωθεί ο στόχος του και να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας.
Με βαθιά εκτίμηση
Η Πρόεδρος της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας
Δρ. Αναστασία Μαυρογιαννάκη 

Φόρμα εγγραφής στο συνέδριο ΕΔΩ

Επιστημονικό Πρόγραμμα